Luxe geschenken, bedrukt met uw logo, zijn alleen geschikt voor de top van uw relaties! We hebben speciaal voor u de meest luxe relatiegeschenken geselecteerd, waar u vast en zeker een keuze uit kunt maken als u iets exclusiefs zoekt. Wij van Goed-relatiegeschenk.nl weten waar vraag naar is, en bieden dit aan op onze site.

Als u de luxe geschenken bedrukt met uw logo, zullen uw klanten u blijven herinneren als ze het product gebruiken. En dat is wat u wilt, want u geeft het relatiegeschenk niet voor niets! Een relatiegeschenk is iets om uw relatie mee te verrassen, maar heeft als hoofddoel het promoten van uw bedrijf. Met onze luxe geschenken gaat dit perfect samen. U maakt uw relatie heel blij en door de mooie opdruk valt uw bedrijfsnaam altijd op.

Luxe geschenken bedrukt met logo

Na uw bestelling van luxe geschenken, ontvangt u altijd binnen 1 werkdag de orderbevestiging en digitale drukproef per e-mail. Op deze PDF proef kunt u zien hoe uw logo in verhouding op de luxe geschenken bedrukt wordt. Pas als u akkoord bent, zal de drukkerij beginnen met het bedrukken van de artikelen.

Wilt u meer informatie over de luxe geschenken? Bel of mail ons meteen! Wij vertellen u graag alles over ons assortiment en de gang van zaken. Bestel vandaag nog luxe geschenken, die wij bedrukt met logo al met 4 werkdagen (na akkoord op de proef) naar u verzenden.

 
 

Trolley bedrukt

Trolley bedrukt Trolley bedrukt Trolley bedrukt Trolley bedrukt

€ 33,68 per stuk (10 st)

€ 27,25 per stuk (250 st)

Bereken mijn prijs

LCD thermometer bedrukt

LCD thermometer bedrukt LCD thermometer bedrukt LCD thermometer bedrukt

€ 2,87 per stuk (50 st)

€ 1,78 per stuk (1000 st)

Bereken mijn prijs

Mini luidspreker met kabel

Mini luidspreker met kabel Mini luidspreker met kabel Mini luidspreker met kabel Mini luidspreker met kabel Mini luidspreker met kabel Mini luidspreker met kabel Mini luidspreker met kabel Mini luidspreker met kabel

€ 7,32 per stuk (25 st)

€ 5,09 per stuk (500 st)

Bereken mijn prijs

Verstelbare koptelefoon

Verstelbare koptelefoon Verstelbare koptelefoon Verstelbare koptelefoon Verstelbare koptelefoon Verstelbare koptelefoon Verstelbare koptelefoon

€ 8,92 per stuk (25 st)

€ 6,44 per stuk (500 st)

Bereken mijn prijs


]